BOLIG

 

Overvejer du at KØBE bolig / fast ejendom?

Du kan betinge din underskrift af din advokats godkendelse og lad os gå handlen igennem – DIN sikkerhed for handlen
 
Vi gennemgår udkastet til købsaftalen og de andre dokumenter med henblik på at sikre, at købsaftalen er udformet på en betryggende måde for dig.
 
Vi deltager i forhandlinger med sælgeren om den nærmere udformning af købsaftalen.
 
På den måde kan du sikre dig, at det juridiske i handlen, og ejendommens forhold i øvrigt, stemmer overens med dine forventninger.
 
Vi er i øvrigt uafhængige af pengeinstitutter, kreditinstitutter, forsikringsselskaber mv., og kan således sikre dig en uafhængig rådgivning, baseret på dig og dine interesser.
 
Anskaffelse af en ny bolig kan ofte være en meget god anledning til at vurdere om man har sikret sig selv og sin famlie godt nok økonomisk.
Vi rådgiver dig om behovet for testamenter, samejeoverenskomster, ægtepagter m.v. – helt gratis i forbindelse med en ejendomshandel.
Hvis I vælger at få udarbejdet testamente eller ægtepagt ved samme lejlighed, får I 20% rabat herpå.
 

Vil du SÆLGE dit hus / fast ejendom?

Vi ordner papirarbejdet – Du viser frem.
 
Vi skaffer tilstandsrapporten, ejerskifteforsikringstilbud, udarbejder salgsmateriale, udformer og indrykker salgsannoncer, arrangerer “åbent hus”.
 
Står du med overvejelser om at sætte dit hus til salg, bør du overveje selv at stå for salget og lade os ordne papirarbejdet.
 
Der findes hjemmesider på internettet hvor du kan sætte dit hus til salg, og hvor potentielle købere finder frem til netop din bolig, hvis den opfylder deres søgekriterier.
 
Når du så har fundet en køber kan vi berigtige handlen, herunder stå for udarbejdelsen af de nødvendige papirer samt tinglysningsmæssige ekspeditioner og naturligvis yde den fornødne juridiske rådgivning undervejs.
 
Spar mæglersalæret OG få juridisk og uafhængig rådgivning undervejs…
 
 
KONTAKT OS HER